Музейна Галерия за Модерно Изкуство

България

Наскоро открита, Музейна Галерия за Модерно Изкуство предлага оригинални графични и уникални творби от европейските модерни майстори на XX век, както и следвоенно американско и съвременно изкуство. Галерията разполага с най-значимата частна колекция от шедьоври на автори като Пикасо, Шагал, Миро, Матис и Уорхол, както и съвременните елитни творци като Джеф Кунс, Хънт Слонъм и Деймиън Хърст. Фокусирайки „Майсторите на XX век" пред обектива на любителите на изкуство на всички нива, Музейна Галерия за Модерно Изкуство работи за изграждане и обогатяване на колекциите на корпорации и частни лица, вариращи от начинаещи ентусиасти до сериозни ценители.

Това е уникална галерия на територията на Източна Европа и единствена по рода си в България. Мисията ни е да представим на регионалния пазар произведения с музейно качество на достъпни цени. Една от задачите на галерията е спомагане развиването на култура на ценителство и колекциониране на изящното изкуство в България и региона.

Музейна Галерия за Модерно Изкуство организира образователни курсове и семинари, съвместно със световноизвестни експерти, асоциирани с Christie’s и Sotheby’s или най-престижните университети в света, като Харвард, Йейл, Принстън, Оксфорд, Кеймбридж, Сорбона и Хайделберг.

Зимно работно време:

 Понеделник-Събота: 11:00-19:00ч.

Неделя: 11:00-18:00 ч.

За организирани посещения на ученически групи над 10 души се изисква предварително записване на посочените телефони.

Контакти:

МУЗЕЙНА ГАЛЕРИЯ ЗА МОДЕРНО ИЗКУСТВО

УЛ. ОБОРИЩЕ 10, СОФИЯ 1000

+359 2 943 4000

+359 2 946 3000

MAIL@MODERNARTGALLERY-BG.COM

bridge media | Nike sneakers