Галерия Zелена


Галерия „ Zелена” е уютно място в сърцето на София, което дава възможност за изява на млади, както и на вече утвърдени творци. 

Нашата цел е да мотивираме у деца и възрастни желание и любов към изкуството. Да им предоставим място на което могат да развихрят въображението си и да възпитаваме естетика у децата. Да се забавляват и учат едновременно.

Ако на вас или на вашето дете ви се твори, а няма къде, или пък нямате нужните материали, ние ви предлагаме една приятна атмосфера, едно забавно изкарване и богата палитра от средства, които може да използвате. Също и своята професионална помощ, разбира се. :) Готови сме по всяко време да осигурим материалите, които са ви нужни, за да измайсторите това, което сте намислили. Разполагаме с материали като бои за стъкло, керамика и текстил, маслени, темперни, акрилни бои, акварел, акварелни моливи, сухи и маслени пастели, моливи, тушове, въглени и пр., както и всякакви хартии, платна, стъклени и керамични предмети и фигурки ... В който и ден от седмицата да дойдете, ние сме готови да ви посрещнем. Винаги можете да ни посетите и да творите. А всяка събота и неделя организираме различни творчески ателиета. ПРОВЕЖДАТ СЕ УИКЕНДА, НО ПРОДЪЛЖАВАТ И ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА МАТЕРИАЛИТЕ! 

Предлагаме ви да посетите и творческите работилници, които са отворени по всяко време:

-Ателие за рисувано стъкло
-Ателие за рисувана керамика
-Ателие - направи си бижу
-Ателие - нов живот за старите дрехи (рисуване и апликация)
-Ателие - рисуване за хлапета (рисуване по тема или проект; запознаване с различни техники и жанрове в изобразителното изк.)

Направете идеите и фантазиите си реалност!

Участвали сме на фестивалите "София диша", "Узана Поляна фест", "Фест на реката и тепетата", Mini Art fest Fo... В галерията може да намерите стойностни предмети на изкуството или да дойдете в качеството си на творец. Zелена предоставя своето пространство на различни артисти и творци, които да осъществяват работилници, хепънинги, презентации, пърформанси, литературни четения. Мисията ни е да осигурим на хората място на което могат да бъдат творци. Да им предоставим място на което могат да се изявят и да покажат своите умения, идеи, продукти. Да дадем терен за различни културни събития. Да насърчим хората и да им покажем, че всеки може да бъде творец.

Очакваме ви!

София, ул. Раковски 120 (вход откъм ул. Хан Крум) 

телефон за връзка: 0897936933; 02/4168486

Sneakers Store | nike air force 1 shadow , eBay