ПРИКАЗЕН КОНЦЕРТ НА ВЪЗГЛАВНИЦИ
12.01.2014


Всички красиви приказки започват с музиката на феите. Зад нея са скрити хиляди невидими дворци и безкрайни зелени гори. Всички весели години пък започват с едно малко приключение. На 12 януари то ще е музикално и ще се случи в "замъка" на... архитектите.
Поредните приказни Концерти на възглавници ще започнат в 11,00 и 17,00 ч. А в сградата на Съюза на архитектите феите ще бъдат заменени от музиката на господата Пьотр Илич Чайковски и Енгелбърт Хъмпърдинк, Феликс Менделсон Бартолди и Леош Яначек, Сергей Прокофиев и Николай Римски-Корсаков.

Приказките ще бъдат разказани от цигулката на Цветелина Панайотова, виолончелото на Франческа Формизано и пианото на госпожица Марина Симеонова. Съвсем естествено, тримата музиканти притежават дълги биографии, изпълнени със смели подвизи и царски отличия.

Очаква се специалното участие на разсеяната музикална муза Зузи. Темпото и нотите на музикантите са в хиляди сигурни ръце и един комин, зад който има тържествено обещание: „Със сребрист маркер към послушание!”. Предстои ни да усетим юридическата тежест на този документ.

Те обичат да прелитат от студените баварски гори до слънчева Арабия още преди да обядват. Малкият пясъчен човек е много строг и не обича закъснения. А и Пепеляшка винаги организира нещо с цар Берендей и Шехерезада... Още ли не сте си запазили възглавница?

На 12 януари, в рамките на програмата Приказен Концерт на възглавници, ще се проведе Работилница, по време на която малките почитатели на класическата музика ще изработят креативни играчки от подръчни материали, с помощта на Творчески екип Онче Бонче. Участието в Работилницата е безплатно.

http://pillows.bg/fairy-pillow-concert/

Best Sneakers | Nike Shoes