Финален спектакъл на "Танцова работилница Dance It! 2014"
06.04.2014

България

Международната интензивна програма “Танцова работилница Dance It! 2014“ традиционно ще завърши със свой заключителен спектакъл, който ще се проведе на сцената на "Сълза и смях" на 6 април от 17:00 ч.

Спектакълът има за цел да утвърди иновативния за България формат - представяне пред публика на работа в процес (work-in-progress performance) или, казано по друг начин - това е представяне на бета-версията на един танцов спектакъл.

Самото име "Sneak Peek", с което в първите издания Петър Илиев нарича заключителното шоу на програмата, кани публиката да надникне именно "в процеса на разработка", “в кухнята” на динамичната творческа работа, докато крайният културен продукт се създава.

Тази година програмата на спектакъла ще включи  шест репертоарни разработки, развити от шестимата хореографи на Пролетна "Танцова работилница 2014" заедно с младите танцьори от България, Македония и Румъния, участвали в програмата. 

В него ще бъде показана и част от хореографията, подготвяна от Петър Илиев и неговите асистент-хореографи в рамките на детския проект на фондацията -  “Танцуващи хлапета”, който се осъществява с любезното съдействие и на Фондация “Америка за България” и Посолството на САЩ в България.

Очаквайте и други специални танцови изненади, които ще запазим в тайна, за по-вълнуващо танцово преживяване.

В края на спектакъла екипът на Фондация „Танцово изкуство – Илиев” ще обяви и тазгодишните стипендианти, които ще получат възможност за интензивно лятно обучение в едни от най-известните танцови училища и компании в САЩ. 

Билети можете да закупите на касата на "Сълза и смях" и в мрежат на Ticketstream. Цената на билета: 10 лв.

За първи път предлагаме и VIP билет: С него получавате възможността да се срещнете лично с нашите хореографи и да се запознаете отблизо и по друг начин с магията на танцовото изкуство в различните му форми. VIPбилетът е на стойност 30 лв. и включва посещение на спектакъла и предварителна среща - разговор с хореографите на по питие. За резервации: тел. 0885 22 60 12 или имейл: info@ilievdance.org

Buy Sneakers | GOLF NIKE SHOES