Йогатон 2014 - 108 поздрава към слънцето
16.08.2014

България

Ние вярваме, че йога е да докоснеш сърцето си, а не само пръстите на краката си...

Фондация Изкуството да живееш ви кани да се присъедините към глобалното благотворително събитие ЙОГАТОН 2014, в Южния парк на София! Освен, че ще стане част от световното благотворително събитие, България ще покаже, че има воля и сърце, да помага на хората в нужда.

ЙОГАТОН е своеобразен йога-маратон, който се организира от фондация Изкуството да живееш трета поредна година и за първи път ще се проведе и в България през 2014. Освен у нас ЙОГАТОН ще се проведе и в Канада, САЩ, Норвегия, Австралия, Германия и Швеция!В третата годишнина на ЙОГАТОН в набирането на средства за благотворителност ще се включат 41 града, като това ще бъде първо участие за столицата ни София.

В София дата на ЙОГАТОН е 16.08.2014 г. , а мястото - Южен парк. ЙОГАТОН е комбинация от йога и маратон, защото правенето на 108 „Поздрава към слънцето“ - 12 йога позиции, предизвиква уменията и издръжливостта на участниците. За успешно завършване на маратона се препоръчва участниците да тренират комплекса „Поздрав към слънцето у дома и така да подготвят тялото си. В рамките на инициативата участниците - практикуващи йога и начинаещи ентусиасти, ще тонизират тялото си и ще наберат дарения за възстановяване на щетите от наводненията в България!

Благотворителният ЙОГАТОН ще се проведе на 16 август, събота в столичния Южен парк (поляната до входа от към бул. "Гоце Делчев" / бул. "Петко Тодоров") и в Дунавската градина на град Силистра.

Сайт на Изкуството да живееш - http://www.artofliving.org/bg-bg
Сайт на ЙОГАТОН събитието - http://yogathon.org/

Контакт: Яни Драгов  - 0879367044,
yaniji@gmail.com
Връзки с медиите:  Ива Милорадова - 088332478,
milora@abv.bg

Best Authentic Sneakers | Nike Air Force 1'07 Essential blanche et or femme - Chaussures Baskets femme - Gov