SoExtreme Art Camp 06.09.2014 @ SOHO
06.09.2014

България

Както обещахме на рожденния ни ден, септември месец ще започнем зашеметяващо програмата си от събития с едно екстремно, арт случване, подобно на базарите, които организираме.

Все още хубавото време е с нас и градината ни този път ще бъде място, на което ще се съберат едни от най-добрите екстремисти и творци на градската мода.

Главнитe замесени:

Rockacoca - алтернативна мода и уникални, ръчно изрисувани дизайни на дрехи и аксесоари - http://rockacoca.com/;

Stenata - най-добрата екипировка за екстремни спортове, планинарство, трекинг, катерене, алпинизъм, къмпинг и всякакви активности на открито - http //www.stenata.com/;

ANY EXIT - панталони, якета и аксесоари, предпочитани сред тату феновете, сноубордистите, уейкбордистите, скейтбордистите, блейдерите и други активни личности - http://anyexitshop.com/;

Small Foot - първите надуваеми снегоходки, произведени в България от високо качествени материали и безкомпромисно тествани при различни полеви условия (включително от Българският Антарктически Институт) - http://www.smallfoot.eu/;

Temper Boards правят лонгбордите си така, както ги и карат - с много желание, страст и с идеята, че всички го правят заедно.

Surfrider Foundation Sofia - мисията им е да помогнат за подобряването на качеството на водата, достъпът на хората до плажовете и морския бряг и осигуряването на устойчиво и отговорно развитие на българските крайбрежни зони.

Три Котаж - Котки. Тениски. Усмивки.

Adventura.bg - основната им дейност е развитие на велотуризма и планинското колоездене в България http://adventura.bg/;

Прожекция на екстремни филми в SoBar - благодарение на СТЕНАТА и Any EXIT.

Хапване: Cakey Bakey

Пийване: Impro SoBar

За атмосферата не е нужно да обясняваме - който е посещавал базарите и събитията в градината ни, знае каква е емоцията и зарядът.

Вход: широко отворен, водещ към градината.

Facebook event : https://www.facebook.com/events/490848041052431/

Nike Sneakers | Nike