Картини от тинейджърския живот
15.09.2014

България

Каним те заедно с Милица Гладнишка да влезеш в обувките на едно необикновено момче.

По пътя на съзряването си, едно момче търси отговори на въпросите:
Какво е да си полулош? Немного лош? Наполовина лош? А другата половина тогава каква е? И откъде идва лошотията?

Героят трябва сам да се оправя в живота, който му сервира изпитание след изпитание. Пълната палитра от недоверие, проверки и провокации от страна на деца и възрастни, тормозът и злобата на околните, могат ли да станат причина за сбъдване на „лошите пророчеста“?

Магията, влюбването и свръх-уменията са добре забъркани, а Милица Гладнишка ще ни представи магьосницата, възпитавала го в строгост и грубост, но дала му и зрънцето добро отношение.
За всички любопитковци: подготвили сме ви инсталация в градинката, а заедно и със самата книга, ще можете да влезете „в обувките“ на младежа и да видите света през неговите очи. Книгата е написана от 1 лице, интересен похват, който те хвърля веднага в дълбокото.

Ела и открий себе си!

Проектът е част от инициативата ни OPEN BOOK, и има за цел да провокира интересa към четенето чрез визуално и интерактивно представяне на книгите.
Започнахме с редизайн на пейките в градинката в пресечната точка на улиците „Опълченска“ и „Пиротска“ и ще продължим с тематични срещи, на които ще се представят подбрани книги, автори на корици, преводачи, фен-фикшън обществата, които дописват и развиват герой и самите истории.

За повече информация: www.openspacebg.com в рубриката: OPEN BOOK

short url link | 【発売情報】 近日発売予定のナイキストア オンライン リストックまとめ - スニーカーウォーズ