Ландо Арт и Хоби

България

Ландо Арт и Хоби се появи от сбъдването на една мечта. Мечта за място, което предлага на всеки да осъществи творческите си стремежи. Място, където всеки може да намери идеи и материали, за да твори. 

В магазина, който се намира на бул. Цар Борис III, №19 ще се срещнете с екипа на Ландо, който с удоволствие ще Ви помогне да намерите материалите за Вашето творчество или ще Ви посъветва за материали, техники и идеи, които съответстват на интересите Ви. Тук има и ателие за кръжоци, където ежеседмично може да се присъедините към различни работилници и демонстрации на разнообразни техники. Освен това има кът за чай и кафе, където с топла напитка да разгледате някое арт- списание или пък да сътворите нещо. 

Ще се радваме да се присъединте към общността на Ландо Арт и Хоби във Фейсбук- Lando Art&Hobby или в блога на онлайн- магазина www.lando-hobby.com , където да предложите кръжок, който Ви интересува или да споделите идея, която Ви е вдъхновила. 

Ландо подкрепя идеята, че творчеството е безгранично и че всеки е творец, така че освободете ума, творете и се наслаждавайте на процеса! 

url clone | 『アディダス』に分類された記事一覧