КАК ДА РЕШАВАМЕ КОНФЛИКТИ?


КАК ДА РЕШАВАМЕ КОНФЛИКТИ?
Събитието ще се проведе в понеделник, на 06 октомври 2014 г., от 19 ч., в нашето седалище на адрес гр. София, ул. Генерал Гурко 38, ет. 2.

Ето подтемите, с които лекцията ще ни запознае:

Хепънинг в столичния кв."Факултета"

България

 Първото мероприятие ще се състои на 29.08.2014 г. (петък) от 10:30 ч. в Здравно-социален център на фондация "Здраве и социално развитие" в кв. "Факултета". На него ще бъдат организирани различни дейности (почистване на части от квартала) и арт ателиета с деца, младежи, гости и доброволци. Дейностите ще бъдат осъществявани и в слдващите дни и ще имат продължаващ ефект.

GREEN LIBRARY в Столична библиотека


ПОДКРЕПЕТЕ ИДЕЯТА „ЗЕЛЕНА БИБЛИОТЕКА” НА ДОБРОВОЛЦИТЕ НА СТОЛИЧНА БИБЛИОТЕКА ЗА ЧЕТЕНЕ НА ОТКРИТО!

МЛАДЕЖИ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ДОБРОВОЛЧЕСКА СЛУЖБА ОТ ЛАТВИЯ, ГЪРЦИЯ, ДАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ИСПАНИЯ, ИТАЛИЯ  И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЧЕТАТ В ПАРКА СВОИ ЛЮБИМИ ОТКЪСИ ОТ КНИГИ.

СЪБИТИЕТО Е ВКЛЮЧЕНО В ЛЯТНАТА КУЛТУРНА ПРОГРАМА НА СОФИЯ И Е В ПОДКРЕПА НА КАНДИДАТУРАТА НА СОФИЯ И ЮГОЗАПАДЕН РЕГИОН ЗА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА 2019.

"Загадката Шекспир"

България

Новият Акропол ви кани на лекция и театър на тема:

"Загадката Шекспир"

Приключенска академия 2


Приключенска академия е не просто лагер.

Приключенска академия


Приключенска академия е не просто лагер.

Това е свят изпълнен с чудати и интересни неща далеч от ежедневието, свят, предлагащ неограничени възможности, знания и умения, свят, изграден на доверие и създаване на приятелства.

Лятна занималня

България

Езиково ателие "Kinda haus" и

120 години от първото издание на романа "Под игото" в Столична библиотека


Във връзка с честванията по повод 120 години от първото издание на романа "Под игото" на Иван Вазов, читателите на Столична библиотека, могат да получат безплатен билет за постановката "Дуелът" по едноименното произведение на Вазов. Билетите са предоставени на Общински театър "Възраждане" - съорганизатор на честването и могат да бъдат получени срещу читателска карта на касата на театъра в Столичната библиотека на 16-ти, 17-ти, 18-ти и 19-ти юни от 12.00 до 18.00 часа. 

Италиански Фестивал 2014


Изключителна възможност да се представи още веднъж пред широк кръг българска публика традиционната среща, представяща най-емблематичното лице на нашата Страна, която поддържа и непрекъснато укрепва отношенията между България и Италия.

От реставрацията, историята, изкуството и архитектурата до спектакъла, от инфраструктурата до кулинарията и вината. Италианският Фестивал смесва език и съдържание в широкия спектър на "произведено в Италия".

Subscribe to култура