Пето юбилейно издание на Международния Фестивал на Анимационния филм "ЗЛАТЕН КУКЕР - София'' 2014


Петото юбилейно издание на Международния Фестивал на Анимационния Филм "ЗЛАТЕН КУКЕР - София'' 2014  ще се проведе от 12 до 18 май в кино "Одеон", НАТФИЗ и Фотосинтезис.

Международен Анимационен Фестивал "ЗЛАТЕН КУКЕР - София" 2014


Междунардоният фестивал на анимационния филм МФАФ ЗЛАТЕН КУКЕР – София подкрепя младите аниматори и студентите по анимация. Той страртира дейността си през октомври 2010 г. в София и е първият фестивал на анимацията в България от новия век. Провежда се всяка пролет през май и е едно от най-атрактивните културни събития в България! Фестивалът е мост между млади професионалисти от цял свят. Организира се от Българската асоциация на независимите художници аниматори БАНХА "Пройко Пройков" (легендарен български аниматор) – неправителствена организация.

СПОДЕЛИ СОФИЯ - анимирана кампания

България

“СПОДЕЛИ СОФИЯ” е анимирана кампания, реализирана в подкрепа на кандидатурата на София и югозападен регион за титлата Европейска столица на Културата 2019. Кампанията е реализирана от Фин Филм с финансовата подкрепа на СП "Култура" 2013.

АНИМАЦИЯ ЗА ДЕЦА ОТ А ДО Я

България

Анимация за деца от А до Я е проект на Компот Колектив, реализиран като 5-дневна детска работилница по анимация в рамките на SDW2013. Работилницата се проведе от 24-28 юни 2013 и в нея взеха участие общо 17 деца на възраст между 6 и 13г. 

Междунардоният фестивал на анимационния филм МФАФ ЗЛАТЕН КУКЕР


Междунардоният фестивал на анимационния филм МФАФ ЗЛАТЕН КУКЕР – София подкрепя младите аниматори и студентите по анимация. Той страртира дейността си през октомври 2010 г. в София и е първият фестивал на анимацията в България от новия век. Провежда се всяка пролет през месец май. Фестивалът е мост между млади професионалисти от цял свят. 

http://animationfest-bg.eu

ЗЛАТЕН КУКЕР – София


Междунардоният фестивал на анимационния филм МФАФ ЗЛАТЕН КУКЕР – София подкрепя младите аниматори и студентите по анимация. Той страртира дейността си през октомври 2010 г. в София и е първият фестивал на анимацията в България от новия век. Провежда се всяка пролет през май и е едно от най-атрактивните културни събития в България! Фестивалът е мост между млади професионалисти от цял свят.

Лавеле Хостел и Водна кула арт фест търсят графити артист

България

Лавеле Хостел и Водна кула арт фест търсят графити артист

http://www.facebook.com/events/154717361313792/

За изрисуване на вътрешния двор на хостела:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.346587858709031.83395.111065985...). Творбите проекти трябва да са съобразени с пространството

Subscribe to анимация