Прожекция на "Валенса: човек на надеждата" (2013)


16.10.2014, 18:30ч - Съвместна прожекция с "Полски институт - София" и Bulgaria Film Vision в серията "Тоталитарното минало на кинолента".

ВАЛЕНСА: ЧОВЕК НА НАДЕЖДАТА (2013), игрален филм

„ШВЕЙЦАРЕЦЪТ С БЪЛГАРСКО СЪРЦЕ“


Скъпи приятели, Имаме удоволствието да Ви поканим на официалната предпремиера на филма „Швейцарецът с българско сърце“, посветен на големия герой Луи Айер. Лентата проследява живота на швейцареца Луи Айер, припознал България като втора родина, посредством впечатляващи възстановки и интервюта със специалисти по темата.

Кинопрожекция на филма: Светът е голям и спасение дебне отвсякъде

България

Кинопрожекция на филма: Светът е голям и спасение дебне отвсякъде - ВХОД БЕЗПЛАТЕН

Кинопрожекция на филма: "Мария и аз"

България

Кинопрожекция на филма: "Мария и аз" - Вход свободен!

Прожекция на филма "Софи Кал, SANS TITRE"

България

Прожекция на филма "Софи Кал, SANS TITRE" - ВХОД СВОБОДЕН

Прожекция на филма "Чучулиги на конец"

България

18 ч. 25.07.2014, адрес: ул. Г. С. Раковски 100, Чешки център гр. София 
Премиера на филма „На Тротоара“


На 20 юли фондация Тротоара ще представи пред зрители и приятели своя първи проект, документалния филм за българска музика „На тротоара“. Прожекцията ще бъде в столичното кино Влайкова, с начален час 18:00. Специални гости на събитието ще бъдат групите Wartime и Simai, които участват и в самия филм. Двете банди ще излязат на сцената на киното след излъчването на филма и ще изсвирят по няколко парчета. На място ще е възможно закупуването на разнообразен мърчандайз на групите. Входът е свободен.

Лятна Киномания под звездите в Банско

България

Лятно кино под чистото звездно небе на Банско и Пирин планина могат да бъдат чудесна комбинация за Вашата почивка! Не пропускайте да включите в графика на тазгодишната си лятна ваканция в Банско четвъртата поредна “Лятна киномания под звездите” на 16, 17, 18 и 19 т. г.

Премиера на филма "Песен и молитва"

България

Фондация „Покров Богородичен“ Ви кани на премиерата на образователния документален филм "Песен и молитва", посветен на църковната музика и Литургията.

Един увлекателен разказ за дълбокия смисъл и красотата на православното песнопение.

Subscribe to видео изложба